On the first floor, a large room of 200m2 including the entrance hall, the kitchen and the living room. All three separated by big glass windows, these rooms witness the continuous everyday changes of light. The professional kitchen, the table mottled at l’Isle sur la Sorgue and the Jerusalem stone work surfaces blend modernity and comfort. The living-dining room, endowed with high ceilings and decorated with a 17 th century stone pillar, gives onto a shaded terrace and looks over the countryside. The space is enlarged by beams shot with light grey. The living room creates a convivial and refined atmosphere with its sculpted corners and the iridescent white and grey tones of the sofas.

This old 17 th century sheepfold of 400m² has be restored in full respect of the authenticity and the style of Provence. The visible stones of the walls and floors, the high beamed ceilings, the whitewashed Roussillon oak wood floors, the old stone fireplace, offer a place of warm, serene life which is above all extremely comfortable.